Hét platform voor het opleiden en begeleiden van vakmensen in de metaal en installatietechniek

Masterplan Techniek Zuid-Holland

Installatietechniek (E&I)Metaal
  Regioprofielen Begeleidingsdocumenten Opleidingsoverzicht Activiteiten Downloads    Regioprofielen Begeleidingsdocumenten Opleidingsoverzicht Activiteiten Downloads

Welkom op de site van het platform Masterplan Techniek Zuid-Holland. Wij zijn een platform waarin 10 partijen uit het bedrijfsleven en middelbaar beroepsonderwijs samenwerken om goede vakmensen op te leiden voor de metaal- en de technische installatiebranche.

De behoefte aan goed opgeleide vakmensen is groot in de technische sector. Door de maatschappelijke en technologische ontwikkelingen wijzigt ook het vakmanschap. Denk aan robotisering, 3D printen, de steeds grotere rol van ICT en de energietransitie. Het vraagt om nieuwe kennis en vaardigheden.

In het Masterplan Techniek pakken we deze uitdagingen op en werken we samen aan sterke opleidingen die aansluiten op de praktijk in het bedrijfsleven. Zo bieden we mbo-studenten een mooie carrière in de sectoren metaal-, elektro- en installatietechniek.

Het Masterplan Techniek Zuid-Holland bestaat uit: Installatiewerk Zuid-Holland, de Koninklijke Metaalunie, MBO Rijnland, Metalent, OOM, ROC Da Vinci, ROC Mondriaan, Techniek College Rotterdam, Techniek Nederland en Wij Techniek.

Nieuws ArtikelenActiviteiten Directe links naar Actualiseren regioprofielenBegeleidingsinstrumentenNieuwe opleidingenKeuzedelenFlexibiliseringLeerroutes naar hboBlog <later implementeren> Artikelen

Wilt u aansluiten bij het Masterplan Techniek in Zuid-Holland. Klik hier [naar pagina Beheer]

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen. Klik hier [naar pagina Nieuwsbrief]

Installatietechniek (E&I)Metaal