Op 6 juni vond de slotbijeenkomst plaats van het Masterplan MEI Zuid-Holland, het Masterplan was te gast bij het in het Techniek Innovatie Huis van het ROC Mondriaan in Den Haag.

Het thema van deze bijeenkomst:

‘Een goed team werkt samen!
Een gouden team maakt elkaar beter!’

Hoe gaan we voor een gouden samenwerking aan onze ambitie van het beter laten aansluiten van onderwijs en arbeidsmarkt in de techniek?

Joost Leenders, de mental coach van o.a. Ajax, the Voice of Holland en Memphis Depay maakt vanuit de praktijk de koppeling naar de ambities en uitdagingen bij Masterplan MEI Zuid-Holland.

We zijn deze bijeenkomst trouwens te gast in het Techniek Innovatie Huis van ROC Mondriaan.

Programma

Wij hebben het volgende programma voor u samengesteld:

14.30 uur
Ontvangst

15.00 uur
Resultaten Masterplan: betere aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt?
Voorzitter Hendry Klooster en projectmanager Anky van Etten maken de stand op

15.30 uur
Een goed team werk samen, een gouden team maakt elkaar beter!
Spreker Joost Leenders presenteert en leidt de discussie

17.00 uur
Blik op de toekomst: vervolg van het Masterplan MEI Zuid-Holland?
Vooruitblik Masterplan en afsluiting van het programma

17.15 uur
Borrel

 

SPREKER & DISCUSSIE

‘Een goed team werkt samen! Een gouden team maakt elkaar beter!’

Wil je iets? Of wil je ECHT iets? Een groot verschil. Het echte willen is een bepalende factor bij mensen die ook echt iets met hun ambitie willen.

Joost Leenders neemt jullie mee in de wereld van de topsport en entertainment. Joost is mede-eigenaar van de Talentenacademie en werkt vanuit hier als mental coach bij o.a. Ajax, The Voice of Holland (team ali B en lil kleine) en Memphis Depay.

Werelden waarin samenwerken essentieel is om te komen tot de prestaties. Hoe werken ze samen onder de druk die er gewoonweg is? Welke prestatiewetten zijn essentieel? Kunnen we deze meenemen naar bedrijfsleven, onderwijs en overheid?

Leiderschap

Om gezamenlijk de juiste richting op te gaan en de doelen na te streven is leiderschap onontbeerlijk! Leiderschap is niets anders dan verantwoordelijkheid nemen. Dit betekent dat elk individu een bepaalde vorm van leiderschap zal hebben!

Wat is leiderschap in jouw context? Hoe creëer je gedeeld leiderschap?

Vanuit de praktijk zal Joost de koppeling maken naar de ambities en uitdagingen bij Masterplan MEI Zuid-Holland.

Over deze bijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst op donderdag 6 juni 2019 gaan we samen met u op zoek naar inspiratie. Samen met andere vertegenwoordigers van ROC’s, werkgeversorganisaties en bedrijfsleven blikken we terug op behaalde successen van het Masterplan.

Ook kijken we vooruit: hoe geven we in de toekomst op een krachtige wijze invulling aan de samenwerking en onze gezamenlijke ambities?

Komt u ook?

Heeft u nog niet eerder een Masterplan-bijeenkomst bijgewoond? Hieronder geven wij nog een aantal goede redenen om deze waardevolle bijeenkomst ook bij te wonen.

  • Leg contact met vertegenwoordigers van ROC, bedrijfsleven en werkgeversorganisaties
    Breid uw netwerk uit met interessante kennispartners
    Ontdek hoe andere scholen of bedrijven aansluiting bij elkaar zoeken
    Reden genoeg dus om erbij te zijn. Hou de aansluiting, zorg dat u er bij bent op de 6e!

Meld u nu aan

Graag verzoeken wij u om u vooraf aan te melden voor de werkconferentie in verband met de catering en andere voorbereidingen. Neemt u een collega mee? Vermeld aub dan zijn/haar naam in het ‘Opmerkingen’ veld van het aanmeldformulier.

MELD U NU AAN

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkconferentie of over het Masterplan MEI Zuid-Holland? Wij vertellen u uiteraard graag meer, u neemt contact met ons op via: info@masterplanzuidholland.nl.